Tijd om bij ons aan de slag te gaan als ArtNight-kunstenaar voor acrylschilderworkshops!

  Laat ons jouw contactgegevens achter en wij nemen contact met je op!


   

  Kom erachter hoeveel je kan verdienen

  200

  Waarvoor staat ArtNight?

  We hebben de visie om een vrijetijdsbesteding te creëren voor iedereen. We willen niet alleen entertainen, we willen onvergetelijke momenten creëren, meer creativiteit, meer samenzijn en meer plezier! We willen een nieuwe vorm van entertainment bieden die ons weer offline bij elkaar brengt – weg van de beeldschermen en op naar onze eigen creativiteit die diep in ons allen zit! Wanneer je een ArtNight organiseert, laat je anderen de dagelijkse routine vergeten en ontdekt je hun creatieve talent. Dus maak van je creativiteit je beroep en maak anderen gelukkig!

  Is een standaard kantoorbaan niks voor jou?

  Je huidige werkzaamheid voldoet niet helemaal aan je wensen? Je voelt het verlangen om eindelijk weer eens naar een penseel of potlood te reiken en je kunt je geen leven zonder schilderen voorstellen? Je wilt andere mensen inspireren en ze met jouw passie raken? ArtNight wil je de kans geven om je creatieve talent uit te oefenen, anderen ermee te vermaken en er geld mee te verdienen. We willen dat je je leven zo creatief mogelijk kunt leiden, dat je een beroep kunt uitoefenen die je leuk vindt en niet “alleen” een baan is.

  De ArtNight-community groeit en we zijn op zoek naar jou!

  In Duitsland en Oostenrijk zijn er al meer dan 300 kunstenaars die samen de visie nastreven om hun stad kleurrijker en creatiever te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om contacten in Engeland en Nederland te leggen, gezien ArtNight ook al actief is in deze landen. Ons doel is om jullie kunstenaars met elkaar te verbinden, zodat jullie elkaar kunnen ondersteunen, inspireren en motiveren.

  Wat bieden we jou?

  • Ondersteuning: marketing, kaartverkoop & klantenservice – wij nemen het werk voor je over.
  • Flexibiliteit: je bepaalt zelf wanneer, waar en hoeveel ArtNights je aanbiedt.
  • Extra inkomsten: je kunt vooraf plannen en een gegarandeerde minimumbetaling per ArtNight ontvangen.
  • Geweldig materiaal: wij stellen je gratis materialen en hulpmiddelenvan van hoge kwaliteit ter beschikking.

  Wat verwachten we van jou?

  • Passie voor schilderen en daarmee samenhangende vaardigheden
  • Je hebt ervaring in het geven van en leiding geven aan workshops
  • Positieve, vrolijke, ondernemende en extraverte persoonlijkheid
  • Je vindt het leuk om het middelpunt van de belangstelling te zijn, anderen te vermaken en mensen samen te brengen.
  • Je bent empathisch en je houdt ervan om te communiceren
  • Je bent je ervan bewust dat je de ruimte moet voorbereiden, d.w.z. stoelen en tafels plaatsen, verf verdelen, enz.
  • Je hebt ruimte thuis / in de kelder om materiaal op te slaan.
  • Je bent betrouwbaar en hebt talent voor organisatie
  • Optioneel: Klasse B rijbewijs en auto

  Een kijkje in onze ArtNight wereld

  Jouw weg door het sollicitatieproces

  null

  1. Solliciteer

  Laat je contactgegevens achter
  null

  2. We willen je graag beter leren kennen

  Beantwoord vragen over jezelf en je vaardigheden
  null

  3. Live videointerview

  Je leert ons recruiting team kennen en we nemen de tijd voor je vragen..
  null

  4. Contractaanbod & FAQ

  Ontvang ons freelance contract en verduidelijk alle openstaande vragen.

  ArtNight in vergelijking met andere banen

  Horecabaan Werken in je atelier Kunstdocent op school Kantoorbaan ArtNight
  Geld verdienen check check check check check
  Kosteloos materiaal check
  Mensen inspireren check check
  Creatief zijn check check check
  Andere kunstenaars ontmoeten check
  Verdere scholing check check check
  Geld
  verdienen
  Kostenloos materiaal
  Mensen inspireren
  Creatief zijn
  Andere kunstenaars ontmoeten
  Verdere scholing

  Team ArtNight kunstenaar (m/v/d) Recruiting Nederland

  Om ArtNight nog groter en bekender te maken, ben ik – Annemerel – altijd op zoek naar geweldige kunstenaars die samen met ons de wereld gelukkiger en kleurrijker willen maken. Ik kijk er naar uit om je beter te leren kennen!

  Kunstenaars werven kunstenaars (m/v/d)

  Ken je veel creatieve mensen die het ook hebben om ArtNight-kunstenaar te worden? Beveel ArtNight dan gewoon aan bij anderen en profiteer ervan!

  Voor elke ArtNight kunstenaar die zich met succes heeft aangemeld (= ondertekend contract) en jouw naam heeft opgegeven, ontvangt u een bonus van 50 Euro. Zodra deze ArtNight-kunstenaar de trainingsfase met succes heeft afgerond, ontvang je nog eens 100 euro als bonus.

  Vaak gestelde vragen

  Ik kan het aanvraagformulier niet opsturen - wat kan ik doen?

  Zorg ervoor dat je alle velden met een sterretje (*) hebt ingevuld. Als je nog steeds problemen hebt met het verzenden van je sollicitatieformulier, probeer dan een andere browser en controleer je internetverbinding. Als je nog steeds problemen hebt, neem dan gerust contact met ons op (recruiting@artnight.com).

  Wat gebeurt er nadat ik mijn sollicitatie heb verstuurd?

  Wij controleren alle aanvragen en je ontvangt meestal binnen een week een antwoord van ons.

  Wat is het verdere proces van de aanvraag?

  Na het indienen van het sollicitatieformulier doorloopt je met ons de volgende stappen: Als je een van onze kandidaten bent voor de volgende ronde, vragen wij je in de volgende stap een video van jezelf op te sturen waarin je je kort voorstelt (lengte: 60 seconden). In de derde ronde nodigen wij je uit voor een online interview. Als je ons in het interview overtuigt, bieden wij je daarna een freelancerscontract aan :-).

  Ik kan mijn ArtNight stad niet vinden in de lijst, kan ik me nog wel aanmelden?

  Als jouw ArtNight-stad niet in onze lijst staat, zijn we voorlopig niet van plan om deze als ArtNight-stad te openen. Maar misschien is er een alternatieve stad in je omgeving die in onze lijst staat en die ook mogelijk voor je is? Dan ontvangen wij graag een sollicitatie van u. Als dit niet het geval is, kijk dan regelmatig op onze site. Misschien vindt je binnenkort je stad vertegenwoordigd als ArtNight-stad.

  Wat is mijn arbeidsverhouding?

  Onze kunstenaars zijn freelancers op basis van een vergoeding, je bent niet onderworpen aan sociale zekerheidsbijdragen. je kunt kiezen wanneer, waar en hoe je de ArtNights aanbiedt. ArtNight kan geen hoofdbezigheid zijn. Dit betekent dat je ons factureert en dat wij het factuurbedrag maandelijks aan je overmaken. Je moet zelf duidelijkheid scheppen over sociale zekerheids- en belastingrechtelijke kwesties.

  Hoeveel kan ik verdienen met een ArtNight?

  Je ontvangt een vergoeding van maximaal 240€ netto per avond voor een standaard ArtNight.

  Met welke materialen wordt er gewerkt en moet ik daarvoor betalen?

  In de klassieke ArtNight werken onze kunstenaars met acryl op doek (30*40 cm) met platte penselen. Wij ontvangen onze kwaliteitsvolle materialen van onze samenwerkingspartner Marabu.

  Je hoeft niet te betalen voor het materiaal, wij leveren alles wat je nodig hebt voor je ArtNights altijd gratis. Pas aan het begin van uw ArtNight-carrière dien je een eenmalige borg van 150€ te betalen voor het materiaal, dat na afloop van de samenwerking aan je wordt teruggegeven.

  Waarom moet ik ruimte hebben voor ongeveer 6 verhuisdozen?

  Onze ArtNight beginnersset bestaat uit alle materialen die je nodig hebt om ArtNights te kunnen organiseren. D.w.z. van penselen, verf tot schorten, ezels, doeken etc. alles is inbegrepen. Zodat je na elke ArtNight geen nieuw materiaal bij ons hoeft te bestellen, krijgt je in het begin een grotere startset en kun je indien nodig altijd nieuw materiaal bestellen. Al met al neemt dit ruimte in beslag van ongeveer 6 verhuisdozen.

  Wie kiest de motieven voor de ArtNights?

  Voor je eigen publieke ArtNights kun je motieven kiezen uit onze  motiefcatalogus. Je kunt ook suggesties doen. Als wij je suggestie accepteren, wordt je foto opgenomen in onze Europese motiefcalatogus en kan deze worden aangeboden door andere ArtNight-kunstenaars.

  Wie is verantwoordelijk voor de locatieverwerving?

  Het zoeken naar een locatie en de communicatie met de locatie is de verantwoordelijkheid van onze ArtNight kunstenaars. Je beslist waar en wanneer je ArtNights plaatsvinden. Wij ondersteunen je in je zoektocht met behulp van een handige coaching en marketingmateriaal, waarmee al onze artiesten tot nu toe locatie(s) voor zichzelf hebben weten te winnen.

  Wie betaalt de kosten voor de locatie?

  Voor onze ArtNight kunstenaars zijn er geen kosten voor de locatie, omdat zij via hun ArtNight de locatie vrij in de markt zetten, de vrije ruimte gebruiken en de omzet verhogen. Als je gewenste locatie aandringt op het huren van een ruimte, dan heb je helaas een andere locatie nodig.

  Hoeveel ArtNights kan ik per maand geven?

  Je bepaalt zelf je ArtNight data in tijd, plaats en omvang. Onze actieve ArtNight kunstenaars geven gemiddeld twee ArtNights per week.

  Op welke tijden kunnen ArtNights worden georganiseerd?

  De ArtNights vinden doordeweeks plaats vanaf 17:00 uur. In het weekend kunnen ze ook in de middag beginnen.

  Is een auto noodzakelijk om ArtNight-kunstenaar te zijn?

  Nee, een auto is niet nodig – het materiaal kan ook met het openbaar vervoer worden meegenomen.

  Krijg ik reiskostenvergoeding voor de reis naar de locatie?

  Nee, helaas kunnen we de rit naar uw locatie of het parkeergeld niet terugbetalen.

  Wat is het verschil tussen een publieke en een private ArtNight?

  De publieke ArtNights zijn de evenementen op ons platform waarvoor klanten de beschikbare tickets kunnen kopen (hier bepaal je zelf de plaats, het tijdstip en het motief). Bij een private ArtNight boekt een gesloten groep direct bij ons met de gewenste datum, plaats en motief (bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen etc.) en zijn we op zoek naar een kunstenaar voor dit evenement.

  Ontmoet ik andere ArtNight-kunstenaars?

  Natuurlijk ontmoet je andere kunstenaars en ons kantoorteam uit Berlijn. Daarom organiseren we twee keer per jaar een ArtNight-Festival. Hiervoor ontmoeten we elkaar voor een weekend in een stad, op een door ons geboekte evenementenlocatie. Met lekker eten en drinken hebben we tijd en ruimte om elkaar nog beter te leren kennen, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. We zorgen we voor een geweldig feest! 🙂

  Hoe ziet mijn start bij ArtNight eruit?

  Nadat je een contract met ons hebt getekend, krijg je persoonlijke toegang tot onze ArtNight-Academy. Hier vind je vele online cursussen met video’s en teksten, die je helpen om te beginnen met ArtNight. Je neemt ook deel aan twee webinars van elk een uur. In deze webinars leer je ons concept, onze digitale omgeving en tips en trucs voor je eerste eigen ArtNight kennen. Daarnaast krijg je een mentor toegewezen die je kan helpen. Zo kun je de structuur, de uitvoering en de opbouw van een ArtNight aan de zijde van een ervaren kunstenaar leren kennen en ideeën uitwisselen met de lokale gemeenschap.