Weg van de stress van het dagelijks leven en vind nu hippe schildercursussen bij jou in de buurt:

null

Wat heb je vandaag voor jezelf gedaan?

Hoe vaak zijn we van plan om na het werk te ontspannen, aan het dagelijks leven te ontsnappen en een digitale pauze te nemen? Geniet van een avond vol creativiteit op een ArtNight en creëer je eigen persoonlijke kunstwerk.

Bekend van

Bekend van

Wat is een ArtNight?

ArtNight is een avond vol creativiteit, plezier en momenten van geluk! Op een ArtNight maak je onder begeleiding van een lokale kunstenaar binnen 2-3 uur je eigen persoonlijke kunstwerk onder begeleiding van een lokale kunstenaar. Wat is er zo bijzonder aan? Of je nu een beginner of gevorderde bent, onze kunstenaars begeleiden je stap voor stap naar jouw gewenste resultaat. Geniet van een creatieve avond met lekkere drankjes in hippe bars en restaurants in jouw stad!

3 redenen waarom jij van ArtNight zal houden!

Me-time!

Wanneer was de laatste keer dat je iets voor jezelf deed en echt ontspannen? Tijdens een ArtNight neem je even wat tijd voor jezelf ! Je pakt verf, een penseel en een doek en geeft je gedachten en gevoelens de vrije loop. Alles wat telt op dit moment: Dat ben jij! Hiervoor creëren we de perfecte sfeer.

Creatieve avond met waardevolle tips van onze ArtNight-kunstenaars!

Tijdens een ArtNight leer je verschillende schildertechnieken, krijg je waardevolle tips over schilderen van een ervaren kunstenaar en geniet je van een gezellige avond met een lekker drankje. Bovendien leer je verschillende mensen uit uw stad kennen die enthousiasme voor creativiteit met je delen.

Je creëert herinneringen voor de eeuwigheid!

Iets doen samen met onze favoriete mensen creëert waardevolle herinneringen. Neem jouw dierbaren mee naar een ArtNight en deel een unieke ervaring. Hang jouw eigen ArtNight kunstwerk thuis aan de muur en word dagelijkse herinnert aan jullie ervaring samen.

Waarom zou ik naar een ArtNight gaan?

null

U maakt uw eigen kunstwerk met een persoonlijke touch!

1
null

Gegarandeerd succes: Onze kunstenaars leggen jouw motief in stappen uit.

2
null

Wij verzorgen al het benodigd materiaal en ruimen het achteraf weer op.

3
null

Uiteindelijk neem je jouw zelf geschilderde kunstwerk mee naar huis.

4

Wat anderen vinden van ArtNight!

Je bent uniek. Jouw motief ook!

Heb je geen zin om onze motieven 1:1 na te schilderen? Dat hoeft ook niet! Met een ArtNight stellen we geen grenzen aan uw creativiteit. Interpreteer jouw gekozen motief op jouw manier, gebruik felle kleuren en experimenteer met verschillende stijlen. Geef jouw kunstwerk een persoonlijke draai – jouw kunstwerk is zo uniek als jij zelf! En wie weet, misschien ontdek je wel een nieuwe hobby voor jezelf?

Wat zijn je plannen voor het weekend?

Wil je dit weekend iets compleet nieuws doen? Een vrijetijdsactiviteit unlike any other? Wat dacht je van een ArtNight? Hier heb je plezier, ben je creatief en leer je leuke mensen kennen onder het genot van een lekker drankje.

Ga naar het restaurant Kino & Popcorn Lezen Koffie & Taart ArtNight
Plezier hebben check check check check check
Nieuwe mensen leren kennen check check check check
Ervaar iets unieks check
Wees creatief check
Blijvend geheugen check
Lets nieuws leren check check
Plezier hebben
Nieuwe mensen leren kennen
Ervaar iets unieks
Wees creatief
Blijvend geheugen
Lets nieuws leren

Moet ik een goede schilder zijn?

Maak je geen zorgen, je hoeft geen kunstenaar te zijn om deel te nemen aan een ArtNight. Onze ervaren kunstenaars zorgen daarvoor: zij laten je stap voor stap kennismaken met jouw motief, tonen je de schildertechnieken, geven je waardevolle tips en leggen de afzonderlijke stappen indien nodig opnieuw uit. Het is belangrijk voor ons dat je gewoon plezier hebt!

En je kunt in 2-3 uur je eigen kunstwerk schilderen, een creatieve avond hebben met lekkere drankjes en zo herinneringen creëren voor de eeuwigheid. Trouwens, de schilderijen zijn ook een prachtig cadeau!

Vind een motief dat bij je past!

Of het nu gaat om Frida, Banksy of Monet – op een ArtNight kun je kiezen uit wel 100 verschillende motieven. Wil je liever een abstract motief, een mystiek glinsterend bos of een schilderachtig landschap schilderen? Wil je dat het motief verfijnd of gemakkelijk te schilderen is? Onze ArtNight-motieven zijn voor ieder wat wils. En regelmatig worden er nieuwe motieven aan toegevoegd!

Zo krijg je je je ticket!

Het boeken van een ArtNight is zeer eenvoudig en kost slechts enkele klikken. Je bent er in vier stappen!

null

1. selecteer datum en onderwerp

null

2. boek ArtNight online

null

3. ontvang uw ticket per e-mail

null

4. bezoek ArtNight en veel plezier!

Neem je kunstwerk mee naar huis.

Na je creatieve ervaring en een paar lekkere drankjes, neem je je kunstwerk mee naar huis. Bedenk een plek in jouw huis waar de creatie het best tot zijn recht komt – of geef het aan een geliefde cadeau!