Tijd om bij ons aan de slag te gaan als ArtNight handlettering freelance artiest (m / v / d)!

  Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op!


  Bereken hier, hoeveel je kunt verdienen:

  200

  Waar staat ArtNight voor?

  We hebben de visie om voor IEDEREEN een vrijetijdsactiviteit te creëren. We willen niet alleen entertainen, we willen onvergetelijke, creatieve, leuke momenten creëren die je samen kan beleven! We willen graag een nieuwe vorm van entertainment aanbieden die ons een beetje terug trekt van de digitale wereld – weg van de schermen en richting onze eigen creativiteit! Wanneer je een ArtNight organiseert, laat je anderen het dagelijkse leven vergeten en ontdek je hun creatieve talent. Dus maak van je creativiteit je beroep en maak anderen blij!

  Is een kantoorbaan niets voor jou?

  Ben je niet helemaal tevreden over je baan? Heb je zin om eindelijk weer een pen te pakken en kun je je het leven niet voorstellen zonder handlettering? Wil je andere mensen inspireren met jouw passie? Top! Dan ben je precies wie we zoeken als Artist voor onze Handlettering workshops in Nederland! ArtNight wil je graag de kans geven van jouw hobby je beroep te maken. We willen dat je je leven zo creatief mogelijk kunt maken, een activiteit kunt ondernemen die je leuk vindt en die niet ‘zomaar’ een baan is.

  De ArtNight community wacht op jou!

  In Nederland, Engeland, Duitsland, en Oostenrijk zijn er al meer dan 370 ArtNight-artiesten (handlettering + acryl) die de visie nastreven om hun stad kleurrijker en creatiever te maken.  De internationale community van ArtNight biedt de mogelijkheid om in heel Europa contacten te leggen. Ons doel is om jullie met elkaar te verbinden zodat jullie elkaar kunnen ondersteunen, inspireren en motiveren.

  Wat doen wij voor jou?

  • Verlichten : Marketing, kaartverkoop en klantenservice – wij doen alles voor.
  • Flexibiliteit : Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoeveel ArtNights je aanbiedt.
  • Geweldig materiaal: Wij bieden jou gratis hoogwaardige materialen en gebruiksvoorwerpen.
  • Ondersteuning: Ons team in Berlijn staat en andere kunstenaars staan voor je klaar om je te ondersteunen.

  Wat verwachten wij van jou?

  • Je kent alle gebruikelijke hand- en penseelbeletteringstechnieken
  • Je kunt handlettering workshops voor beginners begeleiden
  • Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling, vermaakt anderen en brengt mensen samen
  • Je bent empathisch en communiceert graag
  • Je bent je bewust van de hoe je elke ArtNight voorbereid, d.w.z. stoelen en tafels moet plaatsen, pennen moet verdelen etc.
  • Je bent betrouwbaar en een organisatietalent

  Een kijkje bij ArtNight

  Het sollicitatieproces

  null

  1. Solliciteer!

  Laat je contactgegevens achter.
  null

  2. We willen je graag beter leren kennen.

  Beantwoord vragen over jou en je vaardigheden
  null

  3. Live Videointerview

  Je leert onze Artistmanager kennen en zij neemt de tijd om jouw vragen te beantwoorden.
  null

  4. Vertragsangebot & FAQ

  Ontvang ons freelance contract en verduidelijk eventuele open vragen

  Onze Artist Manager

  Om ArtNight nog groter en bekender te maken, is Annemerel altijd op zoek naar geweldige artiesten die met ons de wereld gelukkiger en kleurrijker willen maken. Annemerel is de Artist manager van ArtNight NL en dat begint al bij het recruitement proces. Zij kijkt ernaar uit jou beter te leren kennen!

  Kunstenaars werven kunstenaars

  Ken jij veel creatieve mensen die het in zich hebben om ook ArtNight-artiest te worden? Beveel dan ArtNight aan en profiteer er zelf van!

  Voor elke ArtNight-artiest die succesvol heeft gesolliciteerd (= ondertekend contract) en je naam heeft doorgegeven, ontvang je een bonus van 50 euro. Zodra deze ArtNight-artiest de stagefase met succes heeft afgerond, ontvang je als bonus nog eens 100 euro.

  FAQ's

  Ik kan het formulier niet opsturen, wat moet ik doen?

  Zorg ervoor dat je alle verplichte velden goed hebt ingevuld en dat je foto en CV niet te groot zijn (max. 2 MB). Als dit ook niet werkt, kan het zijn dat je internetverbinding te traag is om het formulier te versturen. Mocht je problemen ervaren met je sollicitatie, neem dan contact met op met AteamNL@artnight.com.

  Wat gebeurt er nadat ik mijn sollicitatie verstuur?

  Wij controleren alle sollicitaties grondig, je ontvangt meestal binnen een week een antwoord van ons.

  Hoe ziet het sollicitatieproces er verder uit?

  Na het versturen van het aanmeldingsformulier, doorloop je met ons de volgende stappen: je maakt een opgenomen video-interview, daarna hebben we eenmalig een persoonlijk gesprek tijdens een video interview. Vervolgens volgt een testavond op een ArtNight, je assisteert een kunstenaar op locatie en neemt een kijkje achter de schermen voordat je het contract tekent. Daarna staat niets je start als ArtNight-kunstenaar in de weg!

  Ik kan mijn stad niet vinden in de lijst, kan ik nog steeds solliciteren?

  Op dit moment is jouw stad dan geen focus. Je kunt eventueel alsnog solliciteren, dan zullen we je laten weten of dit inmiddels veranderd is of dat we jouw sollicitatie willen bewaren voor de toekomst.

  Met wat voor soort contract ben ik werkzaam als ArtNight-kunstenaar?

  Al onze kunstenaars zijn freelancers op basis van een vergoeding per ArtNight.

  Hoeveel kan ik verdienen met een ArtNight?

  Je ontvangt een vergoeding tussen de 80 € en 200 € brutto per avond voor een gewone publieke ArtNight.

  Moet ik de materialen zelf betalen?

  Nee, je hoeft de materialen niet zelf te betalen.

  Wie is verantwoordelijk voor het zoeken van een locatie?

  De zoektocht naar een locatie en de communicatie met de locatie ligt bij onze kunstenaars. Je moet dus wel een beetje commercieel kunnen denken en zelf je locatie vinden en er een relatie mee opbouwen. We betalen niet voor de locatie. Je bepaalt zelf waar en wanneer jouw ArtNights plaatsvinden (wij cureren wel op locaties, of ze bij ons merk passen, en we checken of je datum door kan gaan of dat er al te veel events op dezelfde dag in dezelfde stad zijn gepland).

  Is een auto noodzakelijk om ArtNight kunstenaar te worden?

  Nee, een auto is niet nodig – het materiaal kan ook met het openbaar vervoer vervoerd worden.

  Wat is het verschil tussen een publieke en een privé ArtNights?

  Publieke ArtNights zijn evenementen die op ons platform worden gepromoot en waarvoor klanten zelf tickets kunnen kopen (hier bepaal je zelf de locatie, het tijdstip en het motief). Met een besloten/Private ArtNight boeken groepen direct bij ons met de gewenste datum, plaats en het motief (team events, vrijgezellenfeesten, verjaardagen etc.) en zoeken wij daarna een geschikte artiest voor bij dit evenement.

  Ontmoet ik ook andere kunstenaars?

  Binnen de regio’s zijn onze kunstenaars via WhatsApp en soms via evenementen met elkaar verbonden, en helpen elkaar waar nodig.

  Hoe ziet mijn start bij ArtNight er uit?

  Tijdens de eerste fase doorloopt je een Trainee programma, deze bestaat uit de modules van onze online academy en persoonlijke online coaching, zodat je de best mogelijke ArtNights kunt geven. Je eerste 10 ArtNights zit je in de Trainee fase, erna wordt je, mist je goede beoordelingen hebt, een officieel ArtNight kunstenaar.