Organiseer jouw vrijgezellenfeest met een private ArtNight!

Beleef een creatief vrijgezellenfeest met een trendy schildercursus van ArtNight bij jou thuis of op een locatie naar keuze!

  Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Bekend van

  Wat gebeurt er op een vrijgezellenfeest met ArtNight?

  Wil je een dag vol spanning? Onvergetelijke momenten met je beste vrienden? Wij van ArtNight geven je een creatieve ervaring voor jouw vrijgezellenfeest. Of het nu thuis is of op een locatie naar keuze, onder begeleiding van een kunstenaar schilder je het door jouw gewenste motief. Dit als herinnering voor de bruid in wording of als decoratie voor jouw eigen vier muren!
  Creatief, uniek en kleurrijk. Een ervaring die in je geheugen blijft hangen!
  Het beste is dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Boek gewoon jouw ArtNight, kies de datum, het motief, en locatie. Ons team zorgt voor de rest.

  Bekijk hier wat er gebeurt op een vrijgezellenfeest met ArtNight.

  3 redenen waarom ArtNight jouw vrijgezellenfeest uniek maakt.

  EEN UNIEKE DAG VOOR EEN
  UNIEKE BRUID!

  Om de op één na belangrijkste dag in het leven van een jonge bruid perfect en onvergetelijk te maken, kan je een ArtNight afstemmen op de specifieke wensen van de bruid. Het maakt niet uit of je de ArtNight laat plaatsvinden in een gezellig café of een hippe bar – alles is mogelijk!

  EEN CREATIEF CADEAU VOOR EEN
  GELUKKIGE BRUID!

  Natuurlijk wil je de bruid een speciaal cadeau geven om deze belangrijke dag voor altijd te herdenken. De gemaakte schilderijen zijn hier perfect voor. Niets is zo persoonlijk als een zelf geschilderd kunstwerk met een eigen invulling.

  ONVERGETELIJKE MOMENTEN DIE
  JE MET DE BRUID VERBINDEN!

  Elke groep heeft ze: de grappenmaker, de stuntelaar, de kunstenaar, de individualist – en op een ArtNight komen ze allemaal samen. Creatief samenzijn verbindt en brengt je nog dichterbij elkaar. Dit zorgt voor prachtige ervaringen en waardevolle momenten.

  Wat ArtNight het perfecte vrijgezellenfeest maakt.

  null

  Kies jouw motief en ga samen creatief aan de slag

  null

  Beleef een onvergetelijk vrijgezellenfeest zonder stress en zorgen.

  null

  Vier het op een bijzondere manier

  null

  Samen unieke momenten creatief vastleggen

  Vind precies het juiste motief!

  Voor ons ArtNight vrijgezellenfeest hebben we bijzondere motieven ontworpen.
  Schilder onze bestsellers of de bruid met bruidsmeisjes motief. Houdt je meer van landschappen? Dat kan ook. We hebben 200 ArtNight-motieven waaruit je kan kiezen!
  En het beste: zelfs een echt naaktmodel is geen probleem!

  Bekijk onze extra mogelijkheden om jouw vrijgezellenfeest nog specialer te maken!

  SCHILDER EEN NAAKTMODEL

  Geef een spannende draai aan jouw vrijgezellenfeest en schilder een naaktmodel! Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een vrouwelijk of mannelijk model. Dit is de perfecte optie om het vrijgezellenfeest naar een hoger niveau te tillen. Dit allemaal onder het genot van een hapje & drankje!

  CREËER EEN PERSOONLIJK KUNSTWERK

  Je kan ook een aangepast motief schilderen tijdens jouw vrijgezellenfeest. We toveren een van onze meest populaire motieven om tot een bruid. Bedenk hoe je de bruidsjurk eruit zou willen laten zien en laat het werkelijkheid worden tijdens jouw ArtNight. Dit is de originele twist die het vrijgezellenfeest nog gedenkwaardiger maakt!

  MAAK EEN POP ART PORTRET VAN DE BRUID EN BRUIDEGOM

  Verras je beste vriendin met het schilderen van een pop art portret van de bruid en bruidegom! We ontwerpen een speciaal pop art motief gebaseerd op een foto die we van jou ontvangen. Iedereen kan zijn of haar kunstwerk natuurlijk mee naar huis nemen, maar wat misschien nog leuker is… hang de schilderijen op tijdens de bruiloft. Persoonlijker wordt het niet!

  Het verloop van een ArtNight